Benvinguda | Pellisé Abogados
 +34 93 439 32 07  pellise@pellise.es

Benvinguda

intellectual property lawyer, patent litigation

Carta de presentació de David Pellisé

(Soci director de Pellisé Advocats)

Em complau donar-li la benvinguda a aquest portal i exposar-li els trets que perfilen la nostra identitat com a despatx.

Pellisé Advocats és un despatx altament especialitzat en propietat industrial i intel·lectual, i competència deslleial.

Compta amb una llarga trajectòria de treball seriós i rigorós, avalada per excel·lents èxits professionals.
El decidit compromís en la defensa dels interessos dels nostres clients, la capacitat d’adaptació a les seves necessitats, i l’agilitat en l’assessorament, constitueixen trets característics de la nostra pràctica professional.
L’honestedat i lleialtat en la relació amb els nostres clients són premisses que impregnen el nostre quefer.
Els integrants de Pellisé Advocats situem, com a eix de la nostra vocació professional, l’excel·lència en el servei.
Amb aquesta determinació, realitzem un meticulós i profund anàlisi dels assumptes i del Dret aplicable. Afirmats en la formació continuada, prestem especial atenció a les iniciatives legislatives, així com a les novetats jurisprudencials i científiques en l’àmbit de la propietat intel·lectual i industrial i dret de la competència, amb activa contribució als debats i comentaris sobre l’actualitat en aquest àmbit, que pot consultar en l’apartat notícies d’aquest lloc web.
Per a aquells assumptes que precisen col·laborar amb científics, experts tècnics o professionals d’altres disciplines, prestem especial cura a seleccionar l’opció qualificada més òptima en atenció al cas concret, i mantenim la necessària coordinació i implicació en el treball.
El nostre aval professional ho constitueix la confiança duradora que ens atorguen els nostres clients. Amb la confiança de no defraudar les seves expectatives, oferim els nostres serveis professionals. No dubti a contactar-nos.

Salutacions cordials