David Pellisé | Pellisé Abogados
 +34 93 439 32 07  pellise@pellise.es

David Pellisé

bienvenida_david

Formació

Llicenciat en Dret (Universitat de Barcelona)

Ampliació d’estudis i postgrau a University of Cambridge (Regne Unit), London School of Economics and Political Science (Regne Unit) i Université Libre de Bruxelles (Bèlgica).

Idiomes

Castellà, Anglès, Francès, Català

Experiència professional

A l’any 1989 s’incorpora a Pellisé Advocats. Des de 2003 n’és el seu soci principal.

Expert en assessorament jurídic per a la protecció i contractació de béns immaterials (propietat industrial i intel·lectual, know-how, etc.), innovació, transferència tecnològica, i distribució.

Especialitzat en litigis sobre patents i altres modalitats de la propietat industrial i intel·lectual. Ha actuat en la defensa dels interessos dels seus clients en totes les instàncies jurisdiccionals, incloent el Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) i el Tribunal Suprem Espanyol. També ha intervingut davant l’Oficina Europea de Patents (OEP), davant l’Oficina d’Harmonització del Mercat Interior (OHMI), davant les autoritats de defensa de la competència i altres instàncies reguladores.

Expert en aspectes legals sobre patents de biotecnologia i de nanotecnologia.

Integrant espanyol, a proposta del Consell General de l’Advocacia Espanyola, del Grup d’Experts sobre Patents del Consell de l’Advocacia Europea (CCBE).

President del Grup Español de l’Associació Internacional per a la Protecció de la Propietat Industrial i Intel·lectual (AIPPI)

Membre fundador de la European Patent Lawyers Association (EPLAW)

Àrbitre designat pel Tribunal Arbitral de Barcelona en litigis sobre propietat industrial i sobre transferència tecnològica.

Assessor legal de la ADP (Associació de Dissenyadors Professionals)

Coordinador del mòdul del Màster en Propietat Industrial i Intel·lectual, organitzat pel Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB)

Conferenciant sobre qüestions relacionades amb la propietat industrial i intel·lectual (en la Universitat de Barcelona, ICAB, AIPPI, ECTA, Associació Espanyola de farmacèutics de la Indústria, etc.).

Membre de la Junta directiva de la Secció de dret de la competència i propietat industrial del ICAB.

Associacions Professionals

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona

AIPLA (American Intellectual Property Law Association)

AIPPI (Associació Internacional per a la Protecció de la Propietat Industrial i Intel·lectual)

ALADDA (Associació Literària i Artística per a la Defensa del Dret d’Autor), que és el grup espanyol de ALAI (Associació Literària i Artística Internacional)

ECTA (European Communities Trademark Association)

EPLAW (European Patent Lawyers Association)